Er HR Partner
Säljande hemsida för tjänsteföretag. Snyggt foto, renodlad design.
Define Me Scandinavia
Designad webbshop byggd med WordPress och WooCommerce.
Clicksocks
Säljande webbutik skapad med WooCommerce.

Attraktiva hemsidor med WordPress

Publiceringssystemet WordPress används i över 30 procent av alla hemsidor världen över. Totalt finns det mer än 60 miljoner installationer av WordPress i drift idag.

Det finns flera anledningar till WordPress stora popularitet bland så kallade CMS-system (content management system). 

Dels är WordPress relativt snabbt och enkelt att utveckla med. Dels upplevs systemet mycket användarvänligt. Man får inte heller glömma att WordPress genom sin licensiering som öppen källkod, är helt gratis att ladda ner och använda.

WordPress är också enkelt att bygga ut. Idag finns över 45 000 olika tillägg (plugins) till WordPress tillgängliga för nedladdning.

Många av dessa plugins är gratis, men de populäraste av dessa behöver man ofta betala en summa för att få använda.

Med hjälp av dessa tillägg  kan man utöka WordPress funktion i alla tänkbara riktningar. Dessutom finns tusentals design-teman för nedladdning gratis och ytterligare tusentals teman som kan köpas via Internet.

Många WordPress-sidor ser fantastiska ut, tack vare att det går så lätt att hitta ett tema med en design som är genomarbetad och snygg. Det är sällan man behöver uppfinna hjulet på nytt med WordPress – och det är det som gör att kostnaden för hemsidorna kan hållas nere.

Våra WordPress-system levereras alltid med en uppsättning av tillägg, som gör din hemsida snyggare, snabbare och säkrare. 

Utöver plugins för ökad säkerhet och hastighet, så får du tillgång till den populära sidbyggaren ”Elementor”, med vilken du enkelt kan bygga nytt innehåll med dra- och släppteknik. 

Se mer om Elementor i filmen här intill.

Det du bör se upp med innan du väljer WordPress, är om du har speciella behov med din hemsida:

  • Behöver du integrera hemsidan med andra system?
  • Vill du lagra särskilt utformad information i hemsidan, och därmed använda hemsidan som en sökbar databas?
  • Kommer du att behöva utveckla hemsidan vidare med fler funktioner över tid?

Skulle du ha sådana krav, så ska du veta att WordPress är begränsat i sin arkitektur. Det finns bättre system, om det är viktigt för dig att din hemsida kan växa obegränsat med din verksamhet över tid.

Om du är ute efter en snygg och säljande hemsida för snabb leverans, så kan WordPress vara rätt för dig. Välkommen med din beställning, så hjälper vi dig att komma igång.

Söker du ett prisvärt hemsidepaket?

Nu erbjuder vi hemsidor till småländska priser till kunder över hela landet!

Vi tar ansvar för helheten

Våra småländska hemsidepaket är verkligen All Inclusive! De inkluderar utveckling av hemsidan - men vi skriver också dina texter och fixar fotografier. Just nu från endast 14 900 kronor.
Läs mer!
Novitell utvecklar hemsidor med WordPress
Novitell utvecklar hemsidor med WordPress och Elementor.

Är du nyfiken på WordPress? Hör av dig så pratar vi!