Vi skapar framtidens hemsidor

Sedan starten för 18 år sedan har Novitell utvecklat attraktiva, kreativa och effektiva webbplatser till ambitiösa småföretagare, stora koncerner samt till åtskilliga kommuner och kommunala bolag.

Alla dessa unika hemsidor har genom åren haft en gemensam egenskap – flexibilitet.

Vänd dig till valfri annan webbyrå, och du kommer med stor sannolikhet att få ett förslag på en hemsida skapad med systemet WordPress.

Det är gott och väl i många fall. WordPress är ett fantastiskt cms-system. Det är faktiskt det mest använda i hela världen idag. Men är du säker på att det är rätt för just dig?

Framför allt visar WordPress sina styrkor inom mindre hemsidor och e-handel. Men om du behöver utveckla en större, mer anpassad webblösning så finns det publiceringssystem som passar bättre för uppgiften.

Vi inom Novitell är sedan många år experter på både WordPress och det mer avancerade eZ Platform.

När du anlitar oss för att skapa din närvaro på webben, så har vi alltså möjlighet att väga för- och nackdelar, och ge dig ett förslag som verkligen är anpassat efter dina behov.  Den förmågan skiljer oss från många andra webbyråer.

Välkommen till oss med din förfrågan!

Söker du spelutvecklare för mobilspel? Novitell hjälper dig med både spelutveckling och apputveckling.

Kolla in våra All Inclusive hemsidor!

Lämna ansvaret för din hemsida till oss, till fast pris.

Vi tar ansvar för helheten

När du beställer en All Inclusive hemsida från Novitell, så slipper du alla problem. Vi tar ansvar för webbdesign, innehållsstruktur, textproduktion, foto och sökmotoroptimering i ett och samma paket.
Läs mer!
Hos webbyrån Novitell i Kalmar får du hjälp med avancerad webbutveckling inom php, mysql, WordPress, eZ Platform och e-handel.
Som webbyrå hjälper Novitell dig med utveckling av webblösningar inom tekniker som Php, Mysql, HTML, CSS, Javascript, React, Angular med flera. Vi arbetar med plattformar som eZ Platform och WordPress.