All Inclusive hemsidor till fasta priser

Tar du din närvaro på nätet seriöst? Har du insett att din verksamhet behöver framstå som professionell även på webben? 

Här erbjuder vi två kostnadseffektiva webbpaket, som innehåller allt du behöver för att komma igång med en professionell närvaro på nätet.

Idag kan du enkelt hitta lösningar för att klicka ihop en egen hemsida på nätet. Antingen helt gratis, eller till en löpande månadskostnad. Det finns också en uppsjö av webbfabriker, som massproducerar hemsidor året om.

I dessa fall får du ett system för din hemsida och kanske en grundläggande design, om du inte måste göra den själv.

Därefter står du själv med ansvaret att planera och fylla din hemsida med innehåll – såväl texter som foton och annan media.

Efter snart tjugo år i branschen har vi på Novitell sett många misslyckade hemsidor som har skapats med lösningar som de ovan beskrivna. 

Det kan handla om webbdesign som i bästa fall inte stämmer med kundens verksamhetsinriktning. I sämsta fall är webbdesignen rent amatörmässigt utförd.

Men oftast handlar det om att hemsidan aldrig blir klar. Efter att kunden har fått en tom sidmall levererad, så blir det aldrig tid att producera det innehåll som behövs.

Det är inte så konstigt egentligen. Som företagare har man annat att ägna sig åt än att skriva texter, fotografera och filma. Dessutom har man ofta en annan kompetensprofil än den som krävs för att skriva bra texter och skapa professionella bilder och filmer.

Det är här våra All Inclusive hemsidor kommer in i bilden.

I dagens digitala värld är hemsidan hjärtat i din marknadsföring. Utan en säljande, professionell webbplats är det inte lätt att synas.

Vi hjälper dig snabbt och effektivt till en hemsida med en design som passar din verksamhet och ett innehåll som verkligen säljer din idé till dina kunder.

Textproduktion och foto ingår

Med Novitell som partner kan du känna dig trygg i alla delar. Visst är den tekniska utvecklingen av din hemsida viktig. Men du får inte glömma bort att innehållet är minst lika viktigt. 

Hos Novitell får du hjälp med produktion av dina texter, så att de tilltalar din verksamhets målgrupp. Våra drivna copwriters skapar innehåll som passar för webben, med hänsyn till att du vill öka din försäljning, och att din hemsida ska bli synlig i sökmotorerna.

I dagens bildintensiva värld behöver du också tänka på bildmaterialet i din hemsida. När du beställer en All Inclusive hemsida hjälper vi dig med såväl porträttfotografier som produktfoto.

Vi har en fotostudio i Kalmar, men vi kan även komma till dig med vår portabla utrustning för fotografering. Det kommer då att tillkomma en del resekostnader – men vi vågar lova att vi trots det är mycket prisvärda i jämförelse med andra byråer närmare dig. Testa oss, så ska du få se.

Grundläggande sökmotoroptimering

Eftersom vi ansvarar för texterna i din hemsida, så tar vi också ansvar för att dessa är sökmotoroptimerade. Det innebär att vi tänker på att använda nyckelord som är centrala för din verksamhet, och ser till att sidors titlar och beskrivningar är anpassade till ditt innehåll.

Utöver detta kan du beställa ytterligare sökmotortjänster från oss, om du önskar att vi kontinuerligt övervakar och optimerar din hemsidas sökmotoroptimering.

Möjlighet till filmproduktion och flygfoto

Kanske behöver vi gå ett steg längre för att nå just dina mål? I så fall kan du känna dig trygg, för Novitell hjälper dig även med professionell filmproduktion. Vi kan till och med filma och fotografera från ovan, med våra drönare. Dessa tjänster ingår inte i de fasta priserna för våra All Inclusive hemsidor, men som kund hos oss får du prisvärda erbjudanden också rörande detta.

Med fokus på din idé och ditt varumärke ser vi till att din hemsida får ett intressant och värdeskapande innehåll, som verkligen hjälper dig att nå dina mål

Beställ idag

Så, varför vänta? Vi sätter gärna igång med design och produktion av din hemsida så snart du hör av dig med din intresseanmälan.

Du är bara några veckor ifrån att känna dig stolt över en professionell hemsida med riktigt vasst innehåll.

Du gör din intresseanmälan i formuläret här nedanför.

All Inclusive innebär:

 • Hemsida utvecklad med WordPress
 • Hemsidan anpassar sig till mobiler
 • Fotografering ingår
 • Textproduktion (copywriting) ingår
 • Sökmotoroptimering ingår
 • Kontaktformulär ingår (Pro)
 • Besöksstatistik ingår (Pro)
 • Modern krypterad https-trafik ingår
 • Virusscanning och intrångsskydd ingår
Lansera

All Inclusive Bas

Perfekt hemsida för det nystartade företaget

kr 19 900
 • Egen design baserad på mall
 • Vi skapar texter för upp till tre sidor
 • 1 timme fotografi i vår studio i Kalmar ingår ¹
 • Grundläggande sökmotoroptimering ingår
 • SSL-kryptering ingår
 • Virusscanning och intrångsskydd ingår
 • 500 MB utrymme på webbhotellet
 • Driftpaket från 149 kr/mån
 • Trygghetspaket från 249kr/mån
Populärt!
Lansera

All inclusive Pro

För dig som vill mer med din hemsida

kr 29 900
 • Egen unik design
 • Vi skapar texter för upp till sex sidor
 • 2 timmar fotografi i vår studio i Kalmar ingår ¹
 • Grundläggande sökmotoroptimering ingår
 • Upp till tre funktioner från listan nedan ingår
 • Kontaktformulär via e-post ingår
 • SSL-kryptering ingår
 • Virusscanning och intrångsskydd ingår
 • Besöksstatistik ingår
 • 2000 MB utrymme på webbhotellet
 • Driftpaket från 249 kr/mån
 • Trygghetspaket från 249 kr/mån
Prisvärt!

Tillvalsfunktioner för hemsidor

Med dessa tillvalsfunktioner blir din hemsida ännu mer intressant och säljande.  

I ”All Inclusive Pro” ovan,  kan du välja upp till tre funktioner från denna lista utan extra kostnad, i samband med utvecklingen av din hemsida. Önskar du ytterligare funktioner, så kan du köpa till dessa till de kostnader som redovisas nedan för varje funktion.

Om du väljer det billigare ”All Inclusive Bas”, så kostar varje funktion en mindre månadsavgift. Du betalar också för vårt arbete med att placera funktionen i din hemsida. Dessa priser är presenterade för varje funktion nedan.

Visar bilder växlande på en sida. Antingen med en tonande övergång mellan bilder, eller genom att bilderna glider in från sidan. Bilderna kan visas med text, rubrik och en länkad knapp.

Du kan själv lägga till och ta bort bilder ur bildspelet efter leverans.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi hjälper dig att designa bildspelet så att det passar din hemsidas design. Vi placerar också upp till 5 bilder som du skickar till oss i bildspelet.

Kostnad: 590 kr

Kontakta oss om du behöver hjälp med fotografier! Vi har alltid specialpriser för våra webbkunder!

Visar ett antal fotografier i ett rutnät. Besökaren kan klicka på ett fotografi för att se en förstoring av det. Du kan själv lägga till och ta bort bilder efter leverans.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi designar bildgalleriet så att det passar med din hemsidas design. Vi lägger till upp till 10 bilder som du skickar till oss i bildgalleriet.

Kostnad: 490 kr

Visar en film från ditt Youtube-konto på en sida.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi hjälper dig att sätta upp ett Youtubekonto, ladda upp din film och bädda in filmen på din sida.

Kostnad: 690 kr

Kontakta oss om du behöver hjälp med att producera din film! Vi har alltid specialpriser för våra webbkunder!

Visar en karta med din adress, exempelvis på din kontakt-sida.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi hjälper dig att aktivera aktivera kartan på en sida i din hemsida.

Kostnad: 290 kr

Observera att Google kan ändra sina regler för användning av Google-kartor, vilket kan innebära att denna funktion i framtiden kan stängas av, eller börja kosta extra beroende på antal visningar av kartor på din hemsida. I så fall meddelar vi dig om detta.

Visar ett antal kundrecensioner med korta citat och kundernas namn, som växlande visas på din sida. Du kan själv lägga till och ta bort kundrecensioner efter leverans av funktionen.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi designar funktionen så att den passar din hemsidas design, och placerar funktionen på en sida i din hemsida. Du levererar texter med kundrecensioner till oss, och vi lägger in upp till fem kundomdömen till nedanstående kostnad:

Kostnad: 490 kr

Visar en nedräknare som exempelvis räknar ner dagar timmar, minuter och sekunder till exempelvis ett öppningsdatum, eller ett jubileum.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi konfigurerar och designar nedräknaren så att den passar till din hemsidas design.

Kostnad: 390 kr

Visar en räknare som exempelvis räknar upp till 100% från 0%.  Denna funktion kan vara passande exempelvis då man vill visa att man är bra på något. Man kan exempelvis visa att man uppnår 99% kundnöjdhet med en sådan räknare.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi konfigurerar och designar räknaren så att den passar till din hemsidas design.

Kostnad: 390 kr

Visar upp en av dig utvald Facebooksidas tidslinje på en sida i din hemsida.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi designar och aktiverar denna funktion på en sida i din hemsida.

Kostnad: 290 kr

Knappar som gör det möjligt för dina besökare att dela ditt innehåll i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och Pinterest. 

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi sätter upp och designar de knappar du önskar så att de är synliga på alla sidor i din hemsida där du önskar dem.

Kostnad: 390 kr för upp till 10 knappar på din hemsida.

En rad snygga knappar som länkar till dina sociala medier som exempelvis Facebook, Twitter och LinkedIn

Dessa knappar kan placeras på en enskild sida, eller på alla dina sidor i exempelvis sidfoten.

Kostnad: 9kr/mån

Arbetskostnad

Vi designar och placerar knapparna så som du önskar det på din hemsida. 

Kostnad: 390 kr för upp till 10 knappar på din hemsida.

Med en pristabell kan du snyggt och pedagogiskt visa dina priser. Se våra två webbpaket här ovanför. De visas med precis sådana pristabeller. Du kan själv ändra innehållet i pristabellen när det krävs.

Kostnad: 9 kr/mån

Arbetskostnad

Vi designar en pristabell till en sida åt dig, och placerar all information i denna som du förser oss med.

Kostnad per pristabell: 490 kr

Med en tabell för öppettider kan du snyggt och överskådligt presentera din verksamhets öppettider, så att det ser bra ut både på en datorskärm och i mobilen.

Kostnad: 9 kr

Arbetskostnad

Vi designar och placerar din tabell med öppettider på en sida i din hemsida.

Du kan sedan själv enkelt ändra dina öppettider i funktionen.

Kostnad: 390 kr

 

Vi ser till att din hemsida kan presentera innehållet på flera språk. För detta använder vi den mest populära och kraftfulla lösningen, WPML.

Detta innebär att du kan översätta innehållet till ett stort antal språk. 

Du kan antingen översätta innehållet på egen hand, eller genom att anlita en översättare. Om du önskar, så hjälper vi dig att komma i kontakt med en översättare.

Den tekniska lösningen för flera språk kostar 29 kronor per månad, samt den arbetskostnad som krävs för aktivering av funktionen. Denna kostnad är beroende på antalet språk i din hemsida. Därför behöver du kontakta oss för att få offert på detta arbete.

Du har naturligtvis möjlighet att starta en e-handel i din hemsida.

För detta ändamål använder vi tillägget WooCommerce, som är det mest populära tillägget till WordPress för just e-handel.

Utveckling av en e-handelslösning kräver många ytterligare arbetsmoment, utöver vad som krävs för en vanlig hemsida. 

Det är viktigt att e-handelslösningen blir konfigurerad på rätt sätt, med korrekta fraktavgifter, rätt betallösningar och lättarbetade system för administration och logistik.

Av denna anledning går det inte att ange någon generell kostnad för en e-handelslösning. Först behöver vi prata med dig, och förstå vilka dina behov är.

Välkommen att kontakta oss, så lovar vi att erbjuda dig en prisvärd webb-butik.

Driftpaket för hemsidor

En hemsida måste vara placerad på en webbserver på Internet, för att kunna nås av dina besökare.

Ovanstående hemsidepaket driftsätts i vår egen fullt professionella servermiljö. Det är bra för din trygghet, eftersom du vet att vi tar fullt ansvar för driften av din hemsida. Våra servrar uppdateras kontinuerligt med ny programvara, för att vara skyddade mot intrångsförsök och virus. Vi har också löpande övervakning av våra servrar, för att snabbt kunna åtgärda eventuella driftstörningar.

Dessutom tar vi varje dygn säkerhetskopior av hela servrarna, och varje hemsida i dessa. Det betyder att vi kan återställa din webbplats på ett smidigt sätt, om något allvarligt skulle ske.

I vårt driftpaket ingår dessutom funktioner som många av våra konkurrenter tar extra betalt för:

 • Varje hemsida hos oss har en speciell funktion som skyddar mot virus och intrångsförsök.
 • Vi levererar alltid hemsidorna med aktiverad SSL-kryptering (https).
  Detta innebär att all trafik till och från hemsidan är krypterad, och därför säkrare. Detta är ett krav utifrån de regler som EU har satt upp i sin dataskyddsförordning GDPR.
 • Funktioner för förbättrad sökmotoroptimering och prestandaoptimering av hemsidan.

Jämför aldrig våra driftpaket med andra aktörers rakt av. Kontrollera alltid vad som ingår i andras drifterbjudanden, så kan vi lova att du kommer att upptäcka att vi är rädda om både dina pengar och din hemsida.

Sammanfattning av vårt driftpaket:

 • Professionell uppdaterad servermiljö
 • Snabbaste tänkbara serverkonfiguration
 • Löpande övervakning av din hemsida
 • Säkerhetskopiering av din hemsida varje dygn
 • Virusscanning och intrångsskydd
 • SSL-krypterad trafik
 • Funktion för sökmotoroptimering ingår
 • Funktion för förbättrad hastighet ingår

Trygghetspaketet Novitell Plus

Skulle du köpa en ny bil, och sedan strunta i att ge den en årlig service, med oljebyte och översyn av säkerheten?

Det skulle du förmodligen inte. Om du skulle välja att avstå från årlig service, så skulle bilen förr eller senare gå sönder och lämna dig stående vid vägrenen. Det vet du säkert, och det vill du ju inte utsätta dig för.

Du behöver tänka på samma sätt när det gäller din hemsida, som när det gäller din bil. Hemsidan behöver service, för att kunna arbeta för dig utan avbrott under många år.

Det är av denna anledning som vi alltid inkluderar vårt trygghetsavtal Novitell Plus när vi tar på oss ansvaret för att skapa en ny hemsida.

Novitell Plus ger dig många fördelar. Dels uppdaterar vi din hemsidas system en gång per år. Vi täpper även till säkerhetshål, och fixar eventuella programvarufel. Personer med onda avsikter, s k ”hackers,” letar efter hemsidor som inte har uppdaterats på länge, och utnyttjar svagheter i systemen för förstöra dessa hemsidor med skadlig kod. Risken för detta blir betydligt mindre tack vare ditt trygghetspaket. 

I trygghetspaketet Novitell Plus ingår också tre supportbiljetter som du kan nyttja inom 12 månader. Du kan antingen ringa oss, eller anmäla ditt ärende i vår supportportal. Skulle du utnyttja dina supportbiljetter innan tolv månader har passerat, så kan du fylla på med fler biljetter i paket om tre biljetter.

Observera att du tack vare ditt trygghetspaket är en prioriterad kund!  Vi tar oss an dina problem så fort vi kan, när du hör av dig.

Trygghetspaketet Novitell Plus innehåller:

 • Prioriterad support via vår supportportal
 • Upp till tre supportärenden per år, med möjlighet till påfyllning om biljetterna tar slut under året.
 • Uppdatering av din WordPress-installation en gång per år
 • Uppdatering av tillägg och teman en gång per år

Ja, jag är intresserad av era All Inclusive hemsidor