Nu finns vi på Krinova i Kristianstad

24.08.2017 23:03
krinova

Nu finns Novitell i Kristinanstad, dit vi har flyttat från Hässleholm. Vårt nya kontor hittar du hos Krinova Science Park.

Med placeringen hos Krinova får vi ljusa och fina lokaler samtidigt som vi hamnar i ett sammanhang som passar Novitell. Vår ständiga ambition är att utveckla oss och våra lösningar. Kan man hitta en bättre plats för det, än ett innovationscenter som Krinova?

Initialt finns en av våra medarbetare i Kristianstad, men vi söker ständigt efter lämpliga nya kollegor, som har samma mindset och upptäckarlust som vi andra.

Vi tror också att Krinova är en bra placering för våra kunder. Vårt utbud av tjänster är brett, och täcker allt från hemsidor och e-handelslösningar för småföretag, till stora och avancerade systemlösningar för offentlig sektor och storföretag.

I ena änden av vårt spektrum av tjänster finns WordPress samt e-handelslösningen WooCommerce. Vi har en omfattande erfarenhet av e-handel med Woocommerce. Särskilt som vi själva i utforskarsyfte driver och utvecklar två webbutiker -  Define Me som är en webbshop orienterad mot personlig design, och Clicksocks, som säljer smarta strumpor som du aldrig behöver sortera.

Den andra ytterligheten är våra lösningar mot storföretag och offentlig sektor. Här arbetar vi med verktyg som eZ Platform - ett oerhört avancerat och kraftfullt content management system, som man kan utveckla i princip vad som helst med. Här jobbar vi även med mer avancerade e-handelslösningar, främst i Sylius - ett mycket anpassningsbart e-handelssystem byggt på Symfony-plattformen.

Utöver våra tekniska tjänster, står vi även till tjänst i Kristianstad med omnejd när det gäller våra innehållstjänster. Vi skriver copy, fotograferar, producerar film och 3D, och flygfotograferar med drönare.

Så, är du i behov av en ny webblösning  - hemsida, intranät eller e-handel? Eller behöver du hjälp att producera innehåll till era sociala medier? Då hittar du oss på Krinova!

You don't have access to view comment.

You don't have access to post comment.

Webbutveckling: Novitell AB