Webbyrå för hemsidor i Stockholm

Under många år har vår webbyrå haft omfattande samarbeten med kunder i Stockholm.

En av dessa kunder är Företagsuniversitetet, som vi inledde ett samarbete med redan 2013. Företagsuniversitetet är en av landets mest uppskattade privata utbildningsleverantörer, med kurser inom bland annat ekonomi, ledarskap, juridik och IT.

Ny webbplats åt Företagsuniversitetet, Stockholm

Företagsuniversitetet i Stockholm behövde en pålitlig leverantör för webbutveckling av den befintliga webbplatsen, skapad med en äldre version av publiceringssystemet eZ Publish.

Vi underhöll denna webbplats under några år. Därefter påbörjade vi ett nära samarbete med webbutveckling av en ny version av hemsidan. Samarbetet genomfördes i första hand på distans, med våra webbutvecklare och webbdesigners i Kalmar och Företagsuniversitetets medarbetare i lokalerna vid Globen i Stockholm.

Till vår hjälp i samarbetet hade vi tjänster för delade dokument, projektstyrning och konferenssystem.

Vi utvecklade med en staging-miljö, där Företagsuniversitetets personal hela tiden kunde se hur arbetet utvecklades.

Detta projekt erbjöd en del intressanta utmaningar, som integration med affärssystem och direkt export till Adobe Indesign.

Du kan läsa allt om detta projekt bland våra referenser.

E-handel i Stockholm

Bland våra övriga kunder i Stockholmsområdet kan nämnas Fliesbergs Sport & Fritid, som sålde friluftsutrustning över hela Sverige från 1940-talet och fram till 2014.

Under de senare åren hjälpte vi Fliesbergs i Bro utanför Stockholm, att utveckla och designa en kvalificerad e-handelslösning, där man sålde sin frilufts- och sportutrustning över hela Sverige.

Idag är Fliesbergs nedlagt, men vi är glada över att ha fått vara med och lansera e-handel under de år då detta ännu var relativt nytt.

Söker du en webbyrå i Stockholm?

Söker du en webbyrå i Stockholm? Varför inte tänka om, och kontakta en webb- och kommunikationsbyrå i Småland?

Vi inom Novitell har under alla år visat att det går att lita på oss. Vi har utvecklat allt från enkla hemsidor till kvalificerade webblösningar åt kommuner, länsstyrelser, koncerner, småföretag, föreningar, högskolor och universitet.

Alltid med kvalitet och service som honnörsord.

Välkommen att bli en i gänget, du också. Här har vi en annan syn på vårt arbete än de stressade konsulterna på underbemannade byråer i Stockholm. Du är i centrum, och vi ger oss inte förrän både du och vi är nöjda.

Välkommen med ditt uppdrag!

Företagsuniversitetet utvecklade en avancerad integrerad webbplattform tillsammans med Novitell.
I Stockholm har Novitell webbyrå vi levererat flera hemsidor. En av dessa är Företagsuniversitetets hemsida.