Ny internationell webbplats till Accon

Novitell utvecklade en ny internationell webbplats på fem språk för Accon.

För tredje gången på tio år fick vi på Novitell förtroendet att förnya Accons hemsida. Denna gång gällde det hela koncernen, med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland.

Hemsidan innehåller en omfattande produktdatabas på fem språk. Administrationen av produkter och annan information görs av redaktörer i respektive land.

Alla våra hemsidor har ett mycket kraftfullt flerspråkstöd som klarar upp till 64 olika språk,och är mycket enkelt att hantera.

Utöver detta, så finns en kraftfull sökmotor, som gör det enkelt att hitta den produkt man söker.

Vi tackar Accon-koncernen för förtroendet, och önskar lycka till med den nya, responsiva hemsidan!

Besök gärna Accons nya hemsida!

Clicksocks utvecklar strumpor som inte försvinner i tvätten. Novitell utvecklade deras webbutik.

Clicksocks – ny webbutik för smarta strumpor

  Clicksocks är en helt nyutvecklad typ av strumpa, som gör livet enklare för oss alla. Med Clicksocks behöver du aldrig mer sortera strumpor! Define Me Scandinavia AB, som Novitell sedan tidigare samarbetar med, har på nytt valt att anlita Novitell för att utveckla en ny webbshop till Clicksocks. Webbshopen är skapad med WordPress och

Läs mer »

Mönsterås Bostäder

Vi på Novitell är stolta över att ha fått möjligheten att skapa Mönsterås Bostäders nya hemsida. Denna gång fullt responsiv och snyggt integrerad med andra system. Dessutom har vi skapat en kampanjsida med en videoproduktion.

Läs mer »