Attraktiv hemsida till Nordic Quality Design AB

NQD driver tre hemsidor med eZ-teknik.

När det var dags för Nordic Quality Design AB att expandera och satsa på en ny hemsida, så föll valet på webbyrån Novitell AB med kontor i Kalmar.

Den nya hemsidan –  noggrant designad och utvecklad – presenterar de många fantastiska trägolv som Nordic Quality Design, NQD, producerar och säljer via Bauhaus-kedjan.

På hemsidan kan besökaren bläddra bland parkettgolv av högsta kvalitet för alla smaker. Hemsidan visar upp hur golven ser ut när de läggs i olika miljöer, och här finns all teknisk data som besökaren kan efterfråga.

Novitell har ansvarat för all webbutveckling samt, i samarbete med våra partners, tagit fram allt bildmaterial inklusive 3D-modellerade miljöbilder av alla golv.

Hemsidan är utvecklad med eZ-teknik, vilket garanterar att webbplatsen kan växa med företagets behov i framtiden.

Se alla snygga parkettgolv hos Nordic Quality Design!

Clicksocks utvecklar strumpor som inte försvinner i tvätten. Novitell utvecklade deras webbutik.

Clicksocks – ny webbutik för smarta strumpor

  Clicksocks är en helt nyutvecklad typ av strumpa, som gör livet enklare för oss alla. Med Clicksocks behöver du aldrig mer sortera strumpor! Define Me Scandinavia AB, som Novitell sedan tidigare samarbetar med, har på nytt valt att anlita Novitell för att utveckla en ny webbshop till Clicksocks. Webbshopen är skapad med WordPress och

Läs mer »

Mönsterås Bostäder

Vi på Novitell är stolta över att ha fått möjligheten att skapa Mönsterås Bostäders nya hemsida. Denna gång fullt responsiv och snyggt integrerad med andra system. Dessutom har vi skapat en kampanjsida med en videoproduktion.

Läs mer »