eZ Platform - för kraftfulla hemsidor

eZ är ett publiceringssystem med tydlig enterprise-kvalitet. Egentligen är det mer än ett publiceringssystem för hemsidor – snarare ett ramverk för utveckling av avancerade webblösningar. Det betyder att du aldrig behöver vara orolig för att växa ur en hemsida skapad med eZ.

eZ utvecklas av eZ Systems AS i Norge sedan slutet av 90-talet, då med namnet eZ Publish. eZ Publish har varit vårt förstahandsval när det gäller avancerad webbutveckling sedan 2004. 

Nu har efterföljaren eZ Platform lanserats, och det är en värdig efterföljare.

Novitell levererar webblösningar baserade på eZ Platform och kompletterar dessa system med Netgen Layouts – en mycket flexibel grafisk layouthanterare från våra partners på företaget Netgen i Kroatien.

Kombinationen av eZ Platform och Netgen Layouts är helt oslagbar – det finns inget webbsystem som inte skulle kunna skapas med en sådan plattform.

Se videon här intill för en introduktion till hur enkelt det är att arbeta med eZ Platform och Netgen Layouts.

eZ Platform levereras som öppen källkod, vilket innebär att programvaran är fri att hämta, installera, utveckla och använda utan några licenskostnader. 

Netgen Layouts finns i en begränsad version som är öppen källkod, och en avancerad version med fler möjligheter för dig som har större behov.

eZ Platform har många fördelar, utöver Netgen Layouts. 

Bland annat finns en mycket flexibel användarhantering i systemet, och eZ kan enkelt integreras med andra affärssystem.

Språkstödet är fantastiskt, med stöd för upp till 64 olika språk, och en enkel hantering för översättare.

Dessutom är sökmotoroptimeringen i hemsidor byggda med eZ helt enastående, och överraskar ofta våra kunder med mycket bra resultat.

Ovanstående fördelar har gjort att vi bland annat har kunnat leverera hemsidor på eZ-plattformen till flera kommuner och kommunala bolag under åren. Exempelvis.

Bland våra företagskunder använder flera eZ teknik, exempelvis dessa:

Vi har även utvecklat intranät till flera kommuner och organisationer baserat på eZ-teknik.

Netgen Layouts - layout manager för eZ Platform

Låt oss visa dig eZ Platform. Hör av dig!