Define Me Scandinavia AB

Coola designade strumpor och underkläder från USA

Define Me - för coola strumpor och underkläder på nätet

Novitell skapade webbshopen till nya succén för strumpor och underkläder på nätet

Define Me Scandinavia AB är ett offensivt nytt e-handelsbolag, som inriktar sig på designade kläder och accessoarer, som får dig att sticka ut ur mängden.

När det var dags att satsa på en e-handelsplattform, var Novitell det naturliga valet som samarbetspartner.

Tillsammans har vi utvecklat en webbshop baserad på WordPress och Woocommerce, som redan har nått stora framgångar.

Många har redan upptäckt de coola designade strumpor och underkläder för män, kvinnor och barn, som Define Me Scandinavia AB erbjuder.

Här finns en uppsjö av helt unikt designade produkter, som inte har funnits på den Skandinaviska marknaden för konfektion tidigare.

Bland strumporna finns vanliga herrstrumpor med ovanliga mönster. Varför inte strumpor med Aliens på? Eller, för den som gillar retrospel, strumpan Multi Player?

För kvinnor finns korta damstrumpor, knähöga damstrumpor - ja, till och med knästrumpor över knä. Och mönstren är helt unika på marknaden - exempelvis Chat Noir knästrumpa för den artistiskt lagda kattälskaren, knästrumpan Blamo!! för serietidningsnörden eller knästrumpan Bad Ass, för den träningsorienterade.

Även barnen har en egen avdelning, med ett utbud av roliga strumpor som den smarriga barnstrumpan Cupcake, den glada knähöga barnstrumpan Jingle Cats och den coola barnstrumpan Super Hero.

Webbshopen är integrerad med Paysons funktioner för kredtkortsbetalning, direktbanksbetalning och Paysonfaktura. Det kan inte vara enklare och tryggare att handla än med dessa funktioner.

Dessutom är naturligtvis defineme.se fullt responsiv, vilket betyder att kunder kan handla lika bra oavsett om de sitter vid datorn, klickar runt på surfplattan eller ligger i soffan och surfar med mobilen.

Gör gärna ett besök hos Define Me Scandinavia AB, och upplev hur e-handel ska vara när den är som bäst!

 

 

Se fler projekt

accon

Accon

Accon fick en ny responsiv och flerspråkig webbplats byggd med vår nya plattform NextGen 2.0.

Läs mer