Clicksocks

Sköna strumpor som det klickar om!

Clicksocks erbjuder smarta strumpor i ny e-handel från Novitell

Clicksocks erbjuder smarta strumpor i ny e-handel från Novitell.

Clicksocks - ny webbshop för smarta strumpor

Clicksocks är en helt nyutvecklad typ av strumpa, som gör livet enklare för oss alla. Med Clicksocks behöver du aldrig mer sortera strumpor!

Define Me Scandinavia AB, som Novitell sedan tidigare samarbetar med, har på nytt valt att anlita Novitell för att utveckla en ny webbshop till Clicksocks.

Webbshopen är skapad med WordPress och WooCommerce - en svårslagen kombination för små och medelstora e-handelslösningar. 

WordPress är det största CMS-systemet i världen, och WooCommerce används i cirka 28 procent av all världens webbutiker.

Clicksocks webbshop säljer sina strumpor med smarta tryckknappar till stora och små. Strumporna finns som damstrumpor, barnstrumpor och herrstrumpor i flera olika färger.

Hemsidan är naturligtvis uppsäkrad enligt konstens alla regler, med SSL-certifikat (https) och ett inbyggt webbskydd. Dessutom används Paysons säkra och smidiga betallösning, tillsammans med Swish.

För att Clicksocks ska kunna hålla en pågående dialog med sina kunder finns också ett avancerat nyhetsbrevssystem integrerat i hemsidan, liksom möjligheter att integrera med Google rörande bland annat remarketing-kampanjer.

Sociala medier

Novitell kommer fortsatt att bistå Clicksocks med produktion av material och kampanjer för marknadsföring i sociala medier. Novitell har tung kompetens på detta, sedan lång tid. Då vi utöver vår IT-kompetens också är drivna mediaproducenter, kan Clicksocks räkna med hög kvalitet på leveranserna inom sociala medier. Vi erbjuder allt från profesionell copy och foto till 3D, flygfoto med drönare och avancerad filmproduktion.

Sökmotoroptimering och annonsering

Clicksocks, liksom alla andra nya e-handlare, står inför stora utmaningar när det gäller synlighet hos Google. Dels vill man synas i de organiska sökresultaten, och dels vill man stötta upp med effektiva och väl utvecklade annonskampanjer hos Google och i sociala medier.

Novitell ansvarar för Clicksocks synlighet i dessa kanaler löpande, och har redan påbörjat arbetet med att bygga en följarbas hos Instagram - se gärna https://www.instagram.com/clicksocks.se

Vi gratulerar Clicksocks och Define Me Scandinavia till den nya hemsidan, och önskar lycka till med försäljningen av de extra smarta strumporna!

Besök gärna Clicksocks hemsida och kolla in hur du enkelt kan spara tid och frustration med deras snygga strumpor!

Se fler projekt

accon

Accon

Accon fick en ny responsiv och flerspråkig webbplats byggd med vår nya plattform NextGen 2.0.

Läs mer