Webbyrån Novitell i Kalmar och Göteborg utvecklar hemsidor med Drupal

Drupal 8 – För dig med stora krav på din hemsida!

Drupal är ett avancerat publiceringssystem, som används av stora och små organisationer över hela världen. Egentligen är det mer än ett publiceringssystem - snarare ett ramverk för utveckling av avancerade webblösningar. Detta betyder att du aldrig behöver vara orolig för att växa ur en hemsida skapad med Drupal.

Drupal är skapat och levereras som öppen källkod, vilket innebär att det är fritt att hämta, installera, utveckla och använda utan några licenskostnader, precis som de andra CMS-system som vi föredrar i vårt arbete.

Enligt aktuella mätningar har Drupal cirka 8% av CMS-marknaden, med omkring 1,2 miljoner hemsidor som drivs av systemet.

Bland de hemsidor som drivs av Drupal hittar vi exempelvis:

Dags för Drupal 8

Drupal har utvecklats under många år, med start redan 2001. Den senaste versionen, Drupal 8, lanserades den 19 november 2015. Det är med denna version som vi på Novitell AB har funnit Drupal så moget, att det är klart att tas i bruk hos oss. 

Vi utvecklar nu våra mer avancerade lösningar antingen på Drupal eller eZ - beroende på vilka krav som ställs. Båda plattformarna använder numera till stora delar samma komponenter, vilket innebär att vi kan utnyttja vår kompetens på bästa sätt för att skapa bästa möjliga hemsida åt dig!

Har du behov av en webblösning som klarar tuffa tag, och hårda krav? Behöver du kunna integrera din hemsida med andra system, eller kommer ni att vara många som håller er webblösning uppdaterad? Då ska du prata med oss om Drupal 8!